Понеделник, 29 Май 2017 07:27

Новият директор на ДПП „Странджа” е инж. Стефан Златаров

Оценете
(1 глас)

Благодарствено писмо от инж. Димо Димов

Получихме информация, че инж. Стефан Златаров  е подписал договора си за директор на Дирекцията на Природен парк „Странджа, след като  е спечелил  обявения конкурса от Министерство на храните, проведен  на 17-ти май в Изпълнителната агенция по горите към МЗХ.  

Инж. Стефан Златаров бе първи и най-дългогодишен директор на защитената територия, но бе принуден да напусне този пост. След това на негово място бе Владимир Димитров, който напусна, а поста се зае от изпълняващия длъжността инж. Димо Димов. На конкурса за длъжността директор на ПП „Странджа“ са се явили четирима кандидати: инж. Стефан Златаров, досегашния директор инж. Димо Димов, инж. Симеон Манолов и инж. Гергана Георгиева. По време на допитването инж. Златаров е получил най-високата оценка на оценителите.

Желаем на новия директор на Природен парк „Странджа”: крепко здраве, разумни началници, творчески подем, успешен екип, добри партньори и повече късмет!

Като потвърждение на тази информация е следното писмо от инж. Димо Димов

 

Скъпи приятели,

  

Днес е последният ми работен ден в ДПП „Странджа”.

През последните две години приех още едно житейско предизвикателство – да бъда директор на ПП „Странджа”. В това изпитание, в края на моята трудова биография и вие ми подадахте ръка, за което – сърдечно БЛАГОДАРЯ!

За мен беше превилегия и чест да бъда ваш партньор в множество съвместни инициативи.

Нашето приятелство и партньорство не свършват тук и сега – те ще продължат и през идните дни, месеци, години!

Бъдете здрави и много успешни!

 

Ваш: инж. Димо Димов

29.05.2017 г.

 

  

Прочетена 704 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.